Elcon Parts 

Het bedrijf

Elcon Parts is hét bedrijf voor onderdelen voor uw oldtimer tractor. Wij hebben een ruim assortiment voor de gloeikoptractoren Lanz, Pampa en Ursus. Ook is in ons assortiment de Lanz diesel en voldiesel opgenomen. Het aanbod bevat alles om uw oldtimer tractor weer in topconditie te brengen. De webshop heeft een vast assortiment wat continu uitgebreid wordt.

In de webshop is het volledige aanbod te vinden. De bestellingen worden met uiterste zorg behandeld en wordt gestreefd naar een korte levertijd. De webshop heeft een grote keuze aan onderdelen, naamplaatjes en bevestigingsmaterialen voor het geheel. Kortom alles wat u denkt nodig te hebben voor uw reparatie of restauratie.

Het grootste gedeelte van ons assortiment is op voorraad in het magazijn. 

  • Top kwaliteit producten
  • Goede klantenservice
  • Korte levertijden

Het ontstaan


Ons bedrijf is ontstaan uit grote passie voor de oldtimer tractoren. In onze regio is niets te vinden op dit gebied. Dit heeft geleid tot het ontstaan van Elcon Parts. Met ons uitgebreide magazijn hopen wij aan uw wensen te voldoen. Onze missie is om uw snel en op een professionele manier te helpen met uw oldtimer tractor.

Extra diensten

Op de website is ook het kopje Tweedehands onderdelen te vinden. Een groot gedeelte van de onderdelen is ook tweedehands bij ons te koop. Elcon Parts heeft een eigen werkplaats, hier kunt u onder andere terecht voor het verbussen van uw koppeling. Verder kunt u onder het kopje Extra diensten andere zaken vinden die wij voor u kunnen betekenen.